KIRIKKALE / MERKEZ - Şehit Suat Yalçın Anaokulu

Etiket Sonuçları: Okul öncesi

May

5 yaş A Çalışkan Arılar sınıfı öğretmenleri Ayşe Bozdemir rehberliğinde mezuniyet töreninde  ailelerine güzel bir gösteri sundu.

Mrt

Sosyal sorumluluk projemiz kapsamında Kırıkkale Belediyesi çocuklara hijyen konulu eğitim verdi...

Dilimizin Zenginlikleri projesi Şubat ayı etkinliklerimiz (Kültürel Miras)

Ock

5 yaş A şubemiz güzel bir dönemi  heyecanla bekledikleri karne günüyle tamamladı

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi dahilinde Ocak ayı etkinliğimiz olan yazar çocuk buluşmamızi 8 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştireceğiz.

Ara

5 yaş A velilerimiz "Dilimizin Zenginlikleri" Projesi için çocuklarla evde  kitap okuma etkinliği yaptı.

Ara

5 yaş A sınıfımız Dilimizin Zenginlikleri Projesi dahilinde etkileşimli kitap okuma etkinliği olarak "Yedi Taş" kitabını okudu.

Ara

5 yaş A sınıfımız Dilimizin Zenginlikleri Projesi dahilinde "Ay Peşimi Bırakmıyor" kitabını etkilesimli şekilde okudu .Soru-cevap ,hikayeye isim bulma,bilmedikleri kelimeleri bulma calismalari yaptılar.Bilmedikleri kelimelerin anlamını öğrendiler. Gece -gündüz nasıl oluşur öğrenip sanat etkinliğinde gece - gündüz çalışması yaparak bütünleştirdi.

Ara

5 yaş A sınıfımız Dilimizin Zenginlikleri projesi dahilinde velilerimizin katılımıyla hikaye küpleriyle sözel dil gelişimine yönelik hikaye olusturma çalışması yaptı.Hikaye kuplerini kullanarak oluşturdukları hikayeleri veliler kağıda yazıp ,sunum yaptı.Cocuklar velilerle keyifli zaman geçirdi.Katilim sağlayan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

5 yaş A sınıfımız"Dilimizin Zenginlikleri " projesi etkileşimli kitap okuma etkinliği olarak "Uzay Yolcuları " kitabını okudu.Kitapta bulunan bilmedikleri kelimeleri öğrenip,yeni öğrendikleri kelimelerle ilgili okuma-yazma farkındalığı olarak eşleştirme oyunu oynadı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi dahilinde 5 yaş A sınıfı velilerimize çocuklarla verimli zaman geçirmeleri  için etkileşimli kitap okuma bilgilendirilmesi  yapıldı.Bilgilendirme haberimize linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ara

5 yaş A Tutum yatırım ve Türk malları haftasını kutladı.

Ara

5 yaş A Çalışkan Arılar sınıfı - İ - sesi farkındalığı kazanmak için çeşitli etkinlikler yaptı.

Ara

5 yaş A  Madenciler gününde Madencilik mesleğini, önemini ve zorluklarını tanıdı.

Ara

5 yaş A sınıfı 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü sınıf içi çeşitli etkinliklerle kutladı. Yaptıkları empati çalışmalarıyla engelli bireylerin yaşadığı zorlukları tecrübe ettiler.

Kas

5 yaş A Üçgen şeklini tanıdı.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü okul içi ve dışı etkinliklerle,keyifle kutlandı.Ogretmenlerimize başarılarla dolu nice yıllar diliyoruz.

Kas

5 yaş A Çalışkan Arılar sınıfı Kızılay Haftasını çeşitli etkinliklerle  kutladı.

Ekm

5 yaş A isim farkındalığı çalışmalarına keyifle katıldı.

Ekm

5 yaş A Sarı rengi tanırken limonata yapıp içti,Parmak boyası ile limonata resmini ponpon baskısı ile boyadı.

Eyl

5 yaş A Çalışkan Arılar sınıfı köpük nasıl olusur ,nelerin köpüğü olur ve renk karışımları üzerine deneyimlerde bulundular.

Eyl

5 yaş A  Çalışkan Arılar sınıfı Daire ve Çember arasındaki farkı öğrendi.