KIRIKKALE / MERKEZ - Şehit Suat Yalçın Anaokulu

ELİF DİRİ - OKUL MÜDÜRÜ

Elif DİRİ, 29.06.1978 Karadeniz Ereğli’de doğdu. İlk ve ortaöğretimini doğum yeri olan Ereğli’de tamamladı. Lise ve Lisans eğitimini Ankara’da tamamladı. 2000 yılında Gazi Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliğinden mezun oldu.

İlk atama yoluyla Kırıkkale Akşemsettin İlköğretim Okuluna Anasınıfı Öğretmeni olarak atandı. 3 yıl bu kurumda çalıştıktan sonra Gazi ilköğretime anasınıfı öğretmeni olarak tayin oldu. 2013 yılına kadar öğretmenlik mesleğini severek devam ettiren Elif DİRİ 27.07.2013 yılında çalıştığı Gül Bahçesi Anaokulunda idareci olarak göreve başladı.

Mesleki hayatı süresince çeşitli başarı belgeleriyle taltif edildi. Birçok seminer ve hizmet içi eğitim almıştır. En son Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Okul Müdürlüğü I, II ve III. Kademe Kursları ve Eğitim Yönetimi Seminerlerine katılmıştır.

Okul müdürü Elif Diri Sosyal Bilgiler Öğretmeni Arif Beyle evlidir. Zeynep ve Mehmet adında iki çocuğu vardır.