KIRIKKALE / MERKEZ - Şehit Suat Yalçın Anaokulu

Mrt

Milli Eğitim Müdürü Rıza AYDIN ve Şube Müdürü Bülent İÇBUDAK okulumuzu ziyaret ettiler.

Mrt

Sosyal sorumluluk projemiz kapsamında Kırıkkale Belediyesi çocuklara hijyen konulu eğitim verdi...

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi Şubat ayı etkinliklerimiz (Kültürel Miras)

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 2020 yılından itibaren uygulanmakta olan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında okulumuz "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazanmıştır.

Ock

5 yaş A şubemiz güzel bir dönemi  heyecanla bekledikleri karne günüyle tamamladı

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında etkileşimli okuma nasıl yapılır birlikte öğrendik. Annelerimiz ile etkinliğimizi tamamladık.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi dahilinde Ocak ayı etkinliğimiz olan yazar çocuk buluşmamızi 8 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştireceğiz.

Ara

5 yaş A velilerimiz "Dilimizin Zenginlikleri" Projesi için çocuklarla evde  kitap okuma etkinliği yaptı.